High Performance Group Event 2020!

Säkra din PLATS nu (antalet platser är begränsat)!

Låt oss vara ärliga och göra en betydande förändring.

Varje dag i våra liv kunde vara mer passionerade och meningsfulla – och du vet det.

Därmed inte sagt att du misslyckats. Du har uppnått riktigt bra saker.

Men ibland kommer Du i vägen för dig själv. Och du vet att det finns mer för dig i livet.

Du vet bara inte HUR du ska bryta igenom till nästa nivå. Du har fullt upp. Du blir distraherad. Du känner dig frustrerad och fast.

Men du har väntat länge nog för att lista ut hur du ska få ihop allt.

Du kan känna det – ditt liv behöver ditt bästa jag nu.

Det är hög tid att du lär dig nya strategier för att nå in i ditt hjärta och hjärna och får tag i nya nivåer av kraft och prestation.

Det är hög tid att få expertis i världsklass för hur du ska avancera ditt liv snabbare.

Din frustration kan ta slut idag och du kan ta ett beslut som transformerar ditt liv för alltid.

Hur mycket snabbare skulle du kunna aktivera din högsta prestation, nå dina mål, hitta verklig glädje och bli så framgångsrik som du alltid velat…

…om du hade en coach i världsklass som tog dig vid handen och visade dig vägen?

Vad skulle hända om du via denna coach hade direkt access till den process som har hjälpt många av världens mest framgångsrika människor?

Vad skulle hända om den coachen började jobba med DIG?

Vad skulle hända om hon gav dig samma strategier för att bemästra förändring och nå nästa nivå som genom samma process har getts till miljonärer, Fortune 50-VD:ar, Ophra, Usher, Olympier och många andra av världens mest glädjefyllda och högpresterande människor?

Är det inte på tiden att du hade tillgång till de hemligheter och bevisade strategier som används av de högst presterande människorna i varje område av livet.

Idag är dagen som Du Växlar Upp och får avancerad träning i världsklass inom personlig utveckling – som FUNGERAR

Du behöver inte gissa hur du ska nå nästa nivå i livet. Du har jobbat hårt nog och slitit tillräckligt. 

Det finns ett bättre sätt.

Du kan nå high performance FORTARE än du någonsin trodde möjligt.

High performance betyder att lyckas utöver standard norm, konsekvent över lång tid.

Det känns som om du lever ett extraordinärt liv som är bortom dina drömmar.

 

High performance känns som om du är Full av Liv och engagerad i nuet igen. Du känner ditt syfte, din Mening. Du genererar glädje, självförtroende och kärlek närhelst du vill. Du upplever äntligen den där framgången du alltid velat ha.

High performance känns som om de bästa dagarna i ditt liv plötsligt blivit normen.

Som om varje dag är passionerad, uppfyllande och meningsfull. Det är en helt ny nivå av livet. Och den kan bli din om du bestämmer dig för att du vill det just nu.

Certified High Performance Coaching™ är vägen till den nästa nivån I livet.

Du kommer att lära dig hur du bemästrar din psykologi, fysiologi, produktivitet och people skills så att du kan känna dig fullt närvarande och full av liv igen, hitta ditt högre syfte – ditt varför, känna dig mer glädjefylld, självsäker och uppfylld i varje område i livet.

Du behöver inte kämpa så mycket för att balansera ditt liv. Du behöver inte fortsätta slåss i underläge eller låta dina rädslor vinna. Det finns många bättre sätt att hantera livet och det här är HUR.

Det är hög tid att få tillgång till en annan nivå av varande och prestation i livet. Det är hög tid att nå high performance.

Du kan få det att börja hända IDAG genom att registrera dig för Karin Djurback´s High Performance Coaching Group Event 2020.

Certified High Performance Coaching är avancerad träning och coaching inom personlig utveckling vars process är skapad av Brendon Burchard, världens ledande motivations- och high performance coach och en av de topp 100 mest följda offentliga människorna på Facebook.

Eventet består 6 stycken 1,5h-sessioner via telefon/zoom och bygger på en avancerad 6-moduls läroplan och coaching för personlig utveckling.

Programmet inkluderar också fördjupande uppföljning efter varje session i form av arbetsblad med fördjupande frågor samt ramverk, koncept och verktyg som du direkt kan använda i vardagen.

Dessutom inkluderas en exklusiv COMMUNITY för alla deltagare (inklusive Karin) som ger ytterligare momentum, support och social learning.

Slutligen – bevisade strategier för att bemästra din psykologi, hälsa, karriär och dina relationer.

Det här handlar inte om några mystiska eller terapeutiska sessioner.

Det här handlar om bevisade praktiska krafter, det handlar om att ge dig RIKTIGA verktyg, mindsets och vanor för att börja göra bestående förändring NU.

Det här är vetenskapligt uppbackade, hjärt-centrerade strategier och verktyg för att nå framgång i livet.

Mitt mål är att hjälpa dig att bli av med dina rädslor, utmattning och frustration så att du kan leva ett mer glädjefyllt, kreativt, kärleksfullt och anmärkningsvärt liv.

Jag är en av bara 800 elitcoacher inom High Performance i världen, tränad och certifierad av Brendon Burchard som rankas som en av ”Top most influential in personal development & achievment” av Success Magazine.

Har du någonsin varit med om att någon med den kalibern tog dig vid handen och visade dig vägen till en högre nivå av excellens och meningsfullhet i livet?

 

Och nu coachar jag DIG i sex veckor. Jag är redo att hjälpa! Beslutet är i dina händer. Registrera dig idag!

När du registrerar dig till High Performance Coaching Group Event 2020 så får du samma läroplan, koncept och verktyg som Brendon skulle ge till sina elitnivå-klienter såsom olympier, multimiljonärer och Fortune 50-VD:ar.

Som en del i detta program så får du:

CERTIFIED HIGH PERFORMANCE COACHING: 6 sessioner avancerad träning och coaching inom personlig utveckling.

Session #1 – Fokus, kontroll och vanor. Målet med den här sessionen är att utforska var du fokuserar din uppmärksamhet just nu, vilken nivå av ägarskap eller kontroll du känner just nu i livet och vilka vanor som hjälper dig att prestera på dina högsta nivåer och vilka som hindrar dig från att nå högre prestation.

Session #2 – Klarhet. Målet med den här sessionen är att förstå var du har styrkor och var du har gap i den mängd klarhet du känner i livet. Vi jobbar med att skapa en klar vision av ditt bästa jag. För att göra det så definierar vi vem du vill vara, hur du vill interagera med andra och vilka livsprinciper och rutiner som kommer göra dig framgångsrik. Det ger dig en omedelbar, beteendestyrd klarhet och avsiktlighet så att du rör dig framåt fortare.

Session #3 – Energi. I den här sessionen är vårt mål att förstå hur mycket energi du har varje dag och hur du kan förstärka det till högre nivåer så att du har den livskraft och uthållighet som du behöver för att nå dina mål och leva ett fulladdat liv. Vi strävar efter att hit sätt för dig att nå omedelbara förbättringar i den energi du känner och genererar dagligen.

Session #4 – Mod. Målet med den här sessionen är att diskutera var du har känt dig självsäker och modig i livet och i vilka situationer som du kanske håller tillbaka. Du kommer att få insikter och verktyg som hjälper dig att öka din självkänsla och självförtroende, beslutsamhet och momentum.

Session #5 – Produktivitet. Målet med den här sessionen är att se hur produktiv och effektiv du känner dig i livet och i karriären och att ge dig en uppsättning verktyg och koncept som hjälper dig att snabbt och lätt förbättra din produktivitet. Fokus är på att hjälpa dig att omedelbart bli mer effektiv och produktiv varje dag.

Session #6 – Inflytande. Målet med den här sessionen är att undersöka hur inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär. Du kommer att få några verktyg och lära dig koncept som kommer höja din nivå av handlingskraft och omedelbart hjälpa dig att bli mer inflytelserik i dina relationer och karriär.

 

OBS! Sessionerna spelas in och läggs upp på medlemsytan samma dag så skulle du missa något live-tillfälle så kan du enkelt komma ikapp. Dessutom så kommer du att ha tillgång till dessa inspelningar av träningen, så att du kan återvända till dem närhelst du behöver – resten av livet. (Social learning-delen spelas INTE in, dvs den del där du eller andra deltagare delar insikter/coachas.)

OCH! Du får tillgång till en exklusiv Facebookgrupp där vi kontinuerligt kan lyfta, peppa och ta oss själva och varandra mot en ännu bättre framtid.

Efter avslutat event kommer jag att erbjuda denna Community att fortsätta utvecklas tillsammans under hösten genom möjlighet till ytterligare coachingevent.

Du har redan börjat din investering i dig själv genom att läsa det här brevet, och vet du redan nu att High Performance Eventet är för dig – vänta inte med att registrera dig! Det lönar sig snabbare än du trodde möjligt.

Och om du inte är säker på att det är för dig - registrera dig ändå! För det är helt riskfritt - om du avbokar inom 7 dagar så får du FULL ÅTERBETALNING utan krångel*. (*gäller EJ vid betalning via swish utan endast vid betalning med kort via anvisad länk)

 

Dessutom får du de här grymma BONUSARNA när du registrerar dig idag!

BONUS #1: Min 6 veckors online-kurs som lägger grunden till ökad självtillit - "the 9 Commitments - to Grow your Confidence and become eXtraOrdinary". Du får tillgång till kursen efter avslutat event (värde 2 795kr)

BONUS #2: Introduktionsaudio med 5 strategier för hur du får ut mesta möjliga av coachingen, eller egentligen all personlig utveckling

Ta chansen! Investera i en av världens mest avancerade processer för att öka din personliga utveckling och framgång i alla områden av livet…

…och du kan få det nu för bara 500kr (9h live coaching, 6h fördjupande egetarbete, ovärderlig stöttning och support genom den Community ni själva skapar. Och ytterligare 6 veckor personlig utveckling genom onlinekursen. 

Och oroa dig inte – det finns ingen risk i att registrera dig idag för jag ger dig...

Den perfekta garantin

Du har förmodligen aldrig upplevt en så avancerad och effektiv process som denna.

Därför vill jag göra det så enkelt som möjligt för dig att gå med

Jag ger dig chansen att uppleva kraften i processen. Om det här inte känns som det BÄSTA programmet för personlig och professionell utveckling som du någonsin upplevt, be om dina pengar tillbaka inom 7 dagar och få full återbetalning utan krångel*.

*Gäller endast vid kortbetalning via länken nedan (vid swishbetalning utgår EJ någon sådan garanti)

Vänta inte med att transformera ditt liv. Dina drömmar, din familj, din själ och samhället behöver att du presterar på dina högsta nivåer. Registrera dig nu!

Registrera dig idag genom att välja din betalningspreferens nedan.

Betalar du med kort via länken nedan kommer du att få en bekräftelse via e-mail och direkt tillgång till medlemsportalen och introduktionsaudion.

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM (audio only) så det spelar ingen roll vart du bor!

Det spelar heller ingen roll hur du "ser ut", för varken din eller min video är på. Varför inte min? För att det här inte handlar mig - det handlar om dig. Och jag vill att du ska rikta all din uppmärksamhet åt att reflektera och lyssna INÅT. Det öppnar också upp för dig att ta en promenad under tiden - om det är så du bäst reflekterar (kom ihåg att ta med dig anteckningsboken bara :)!)

Sessionerna SPELAS in så det gör inget om du missar någon live-session och dessutom får du då tillgång till coaching och träning i världsklass att gå tillbaka och lyssna på närhelst du behöver

Så registrera dig nu och starta din resa mot nästa nivå nu direkt genom introduktionsaudion och sedan tillsammans med oss andra den 27 april 2020.

Hela programmet kommer med en 100% NÖJDHETS GARANTI.

Om du inte är nöjd med NÅGON del av programmet, av vilket skäl som helst, så meddela mig bara inom 7 dagar från ditt köp så får du full återbetalning – inga problem, ingen risk, inget krångel*.

*Gäller endast vid kortbetalning via länken nedan (vid swishbetalning utgår EJ någon sådan garanti)

Klicka nedan innan detta extraordinära erbjudandet är borta för alltid.

Första sessionen körde vi 27 april 2020. Men alla sessioner har spelats in så det är bara att hänga på!

Livesessionerna sker på Måndagar kl. 11.15-12.45 varje vecka under 6 veckor med start 27/4. 

Vill du hellre betala via SWISH* så swishar du bara 500kr till: 123 517 34 97 och skriver "coaching" och din korrekta MAILADRESS i meddelandet.

*Vid betalning via swish utgår EJ någon ångerrätt.

OBS - vid swishbetalning kan det ta upp till 48h innan du får tillgång till medlemsytan mm!

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM så det spelar ingen roll vart du bor!

 

100% Nöjdhets-, pengarna tillbaka-garanti.

Om det här inte är det BÄSTA personliga och professionella utvecklingsprogram du gått igenom i hela ditt liv, be bara om pengarna tillbaka inom 7 dagar från ditt köp*.

*Gäller endast vid kortbetalning via länken ovan (vid swishbetalning utgår ingen sådan garanti)

Frågor?
Skicka ett mail till: [email protected]

Jag hoppas att vi reser mot Nästa Nivå tillsammans... DU är värd det. Och de omkring dig som förlitar sig på dig förtjänar det. Och Världen behöver det just nu...

Tills vi hörs, som alltid - Var ditt Bästa, Lyft upp Andra och gör Dina positiva Ringar på Vattnet... Idag!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.