High Performance Coaching™ - Group Event 2020!

Du VET att du och de omkring dig förtjänar att du är, ger och gör ännu mer av Ditt Bästa Du! Och Du förtjänar att känna mer mening och livsglädje medan du gör det...

Så -låt oss vara ärliga och göra en betydande förändring.

Varje dag i våra liv kunde vara mer passionerade och meningsfulla – och du vet det.

Därmed inte sagt att du misslyckats. Du har uppnått riktigt bra saker.

Men ibland kommer Du i vägen för dig själv. Och du vet att det finns mer för dig i livet.

Du vet bara inte HUR du ska bryta igenom till nästa nivå. Du har fullt upp. Du blir distraherad. Du känner dig frustrerad och fast.

Men du har väntat länge nog för att lista ut hur du ska få ihop allt.

Du kan känna det – ditt liv behöver ditt bästa jag nu.

Det är hög tid att du lär dig nya strategier för att nå in i ditt hjärta och hjärna och får tag i nya nivåer av kraft och prestation.

Det är hög tid att få expertis i världsklass för hur du ska avancera ditt liv snabbare.

Din frustration kan ta slut idag och du kan ta ett beslut som transformerar ditt liv för alltid.

Hur mycket snabbare skulle du kunna aktivera din högsta prestation, nå dina mål, hitta verklig glädje och bli så framgångsrik som du alltid velat…

…om du hade en coach i världsklass som tog dig vid handen och visade dig vägen?

Vad skulle hända om du via denna coach hade direkt access till den process som har hjälpt många av världens mest framgångsrika människor?

Vad skulle hända om den coachen började jobba med DIG?

Vad skulle hända om hon gav dig samma strategier för att bemästra förändring och nå nästa nivå som genom samma process har getts till miljonärer, Fortune 50-VD:ar, Ophra, Usher, Olympier och många andra av världens mest glädjefyllda och högpresterande människor?

Är det inte på tiden att du hade tillgång till de hemligheter och bevisade strategier som används av de högst presterande människorna i varje område av livet.

Idag är dagen som Du Växlar Upp och får avancerad träning i världsklass inom personlig utveckling – som FUNGERAR

Du behöver inte gissa hur du ska nå nästa nivå i livet. Du har jobbat hårt nog och slitit tillräckligt. 

Det finns ett bättre sätt.

Du kan nå high performance FORTARE än du någonsin trodde möjligt.

High performance betyder att lyckas utöver standard norm, konsekvent över lång tid.

Det känns som om du lever ett extraordinärt liv som är bortom dina drömmar.

 

High performance känns som om du är Full av Liv och engagerad i nuet igen. Du känner ditt syfte, din Mening. Du genererar glädje, självförtroende och kärlek närhelst du vill. Du upplever äntligen den där framgången du alltid velat ha.

High performance känns som om de bästa dagarna i ditt liv plötsligt blivit normen.

Som om varje dag är passionerad, uppfyllande och meningsfull. Det är en helt ny nivå av livet. Och den kan bli din om du bestämmer dig för att du vill det just nu.

Certified High Performance Coaching™ är vägen till den nästa nivån i livet.

Du kommer att lära dig hur du bemästrar din psykologi, fysiologi, produktivitet och people skills så att du kan känna dig fullt närvarande och full av liv igen, hitta ditt högre syfte – ditt varför, känna dig mer glädjefylld, självsäker och uppfylld i varje område i livet.

Du behöver inte kämpa så mycket för att balansera ditt liv. Du behöver inte fortsätta slåss i underläge eller låta dina rädslor vinna. Det finns många bättre sätt att hantera livet och det här är HUR.

Det är hög tid att få tillgång till en annan nivå av varande och prestation i livet. Det är hög tid att nå high performance.

Du kan få det att börja hända IDAG genom att registrera dig för Karin Djurback´s High Performance Coaching Group Event 2020.

Certified High Performance Coaching är avancerad träning och coaching inom personlig utveckling vars process är skapad av Brendon Burchard, världens ledande motivations- och high performance coach och en av de topp 100 mest följda offentliga människorna på Facebook.

Eventet består 6 stycken 1,5h-sessioner via telefon/zoom och bygger på en avancerad 6-moduls läroplan och coaching för personlig utveckling.

Programmet inkluderar också fördjupande uppföljning efter varje session i form av arbetsblad med fördjupande frågor samt ramverk, koncept och verktyg som du direkt kan använda i vardagen.

Dessutom inkluderas en exklusiv COMMUNITY för alla deltagare (inklusive Karin) som ger ytterligare momentum, support och social learning.

Slutligen – bevisade strategier för att bemästra din psykologi, hälsa, karriär och dina relationer.

Det här handlar inte om några mystiska eller terapeutiska sessioner.

Det här handlar om bevisade praktiska krafter, det handlar om att ge dig RIKTIGA verktyg, mindsets och vanor för att börja göra bestående förändring NU.

Det här är vetenskapligt uppbackade, hjärt-centrerade strategier och verktyg för att nå framgång i livet.

Mitt mål är att hjälpa dig att bli av med dina rädslor, utmattning och frustration så att du kan leva ett mer glädjefyllt, kreativt, kärleksfullt och anmärkningsvärt liv.

Jag är en av bara 800 elitcoacher inom High Performance i världen, tränad och certifierad av Brendon Burchard som rankas som en av ”Top most influential in personal development & achievment” av Success Magazine.

Har du någonsin varit med om att någon med den kalibern tog dig vid handen och visade dig vägen till en högre nivå av excellens och meningsfullhet i livet?

 

Och nu coachar jag DIG i SEX månader. Jag är redo att hjälpa! Beslutet är i dina händer. Registrera dig idag!

När du registrerar dig till High Performance Coaching Group Event 2020 så får du samma läroplan, koncept och verktyg som Brendon skulle ge till sina elitnivå-klienter såsom olympier, multimiljonärer och Fortune 50-VD:ar.

Som en del i detta program så får du:

CERTIFIED HIGH PERFORMANCE COACHING - Mastery Sessions: 6 sessioner avancerad träning och coaching inom personlig utveckling.

SESSION #7 – Bemästra din psykologi. Nu, när vi är halvvägs genom programmet, så börjar vi att gå djupare in i de sex grundpelarna till high performance: din psykologi, fysiologi, produktivitet, övertalningsförmåga/people skills, närvaro och högre syfte/mening. Målet med den här sessionen är att utveckla ett fritt, medvetet styrt och positivt orienterat mindset. Med andra ord så kommer du att lära dig hur du skapar ett high performance mindset.

  

SESSION #8 – Bemästra din fysiologi. Målet med denna session är att kolla av ditt arbete med energi och fysiologi från session #3. Du kommer att få ännu mer verktyg för att hjälpa dig att aktivera din fysiologi på sätt som får dig att känna dig ännu starkare och mer full av liv som i sin tur hjälper dig att generera ännu mer energi.

 

SESSION #9 – Bemästra din Produktivitet. Målet med den här sessionen är att kolla tillbaka på hur produktiv du har varit sedan vi började arbeta ihop så att vi kan titta på de områden som gör att du kan bli ännu mer effektiv och ändamålsenlig. Vi tittar noggrant på hur du kan kapa bort distraktioner och på det sättet ytterligare höja din förmåga att nå dina mål.

 

SESSION #10 – Bemästra din övertalningsförmåga. I den här sessionen tittar vi på hur övertygande och inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär och fokuserar på områden där du kan vara än mer övertygande. Du kommer att lära dig verktyg som hjälper dig att höja din nivå av övertalningsförmåga så att du gör positiv påverkan.

 

SESSION #11 – Bemästra ditt Högre Syfte. Det här är din näst sista session i det här programmet. Här gör vi för första gången en djupdykning specifikt in i området Högre Syfte/Mening trots att detta område ligger till grund för mycket av det arbete vi har gjort tillsammans hittills. Den här sessionen fokuserar på att undersöka hur väl du har och fortfarande lever och leder på ett meningsfyllt sätt i linje med ditt högre syfte.

 

SESSION #12 – Åtagande till High Performance. I denna avslutande session för den här gången så dyker vi in i din prestation och definierar dina bästa områden för fortsatt åtagande och disciplin i att komma framåt. Det här är dina nästa steg för att fortsätta din resa mot att nå din nästa nivå och uppfylla ditt högre syfte/mening. High performers är dedikerade till livslång disciplin och bemästrande av de sex grundpelarna: psykologi, fysiologi, produktivitet, people skills och högre syfte.

 

OBS! Sessionerna spelas in och läggs upp på medlemsytan inom 48h så skulle du missa något live-tillfälle så kan du enkelt komma ikapp. Dessutom så kommer du att ha tillgång till dessa inspelningar av träningen, så att du kan återvända till dem närhelst du behöver – resten av livet. (Social learning-delen spelas INTE in, dvs den del där du eller andra deltagare delar insikter/coachas.)

OCH! Du får tillgång till en exklusiv Facebookgrupp där medlemmarna kontinuerligt lyfter, peppar och tar sig själva och varandra mot en ännu bättre framtid.

Du har redan börjat din investering i dig själv genom att läsa det här brevet, och vet du redan nu att High Performance Eventet är för dig – vänta inte med att registrera dig! Det lönar sig snabbare än du trodde möjligt.

Och om du inte är säker på att det är för dig - registrera dig ändå! För det är helt riskfritt - om du avbokar inom 7 dagar så får du FULL ÅTERBETALNING utan krångel*. (*OBS! Återbetalning gäller EJ vid betalning via swish utan endast vid betalning med kort via anvisad länk nedan. OBS!)

 

Dessutom får du de här grymma BONUSARNA när du registrerar dig idag!

BONUS #1: Tillgång till inspelningarna från de grundläggande 6 Core Sessions som jag körde under våren (om Fokus, Klarhet, Energi, Mod, Produktivitet och Inflytande) inklusive fördjupande arbetsblad, ramverk och konkreta verktyg att direkt börja använda (ovärderlig grund inför hösten och perfekt fokus för sommaren ;)). Totalt sett får du alltså tillgång till HELA den grundläggande High Performance Coachingprocessen om 12 sessioner!

BONUS #2: Introduktionsaudio med 5 strategier för hur du får ut mesta möjliga av coachingen, eller egentligen all personlig utveckling (värdet får du ut när du använder strategierna genom coachingprocessen)

BONUS #3: Min 6 veckors online-kurs som lägger grunden till ökad självtillit - "the 9 Commitments - to Grow your Confidence and become eXtraOrdinary". Du får tillgång till kursen efter avslutat event (värde 2 795kr)

BONUS #4: Om du bjuder in minst TRE personer till på den här resan så ÅTERBETALAR jag hela din investering om 1495kr (gäller när du betalar via länken nedan). För att få bonusen så mailar du namn och mailadress till de personer du bjudit in och när jag ser att de stannat över garantitiden så återbetalar jag hela din investering (värde 1495kr + värdet av att hjälpa någon annan till positiv förändring i livet!). 

Ps. Denna bonus gäller ju såklart vidare i nästa led också - om de personer Du bjuder in också bjuder in tre personer vardera... jag du fattar! #the RippleEffect
Skicka bara länken till den här sidan vidare till dem du vill bjuda in!

Ta chansen! Investera i en av världens mest avancerade processer för att öka din personliga utveckling och framgång i alla områden av livet…

…och du kan få det nu för bara 1495kr (6h inspelad coaching, 9h live coaching, 6h fördjupande egetarbete, ovärderlig stöttning och support genom den Community ni själva skapar. Och ytterligare 6 veckor personlig utveckling genom onlinekursen. 

1495kr för ett halvårs coaching och personlig utveckling i världsklass!

Varför så lite? Kan det då verkligen vara världsklass?
JA det kan det. Det här är samma process som Brendon Burchard tar 250 000 Dollar för att gå igenom för sina High End Clients. SÅ kraftfull är den här processen.

Och det är precis den KRAFTEN som jag vill rippla ut i världen just nu. I dessa osäkra och omskakande tider vi lever i just nu i coronakrisen. DÄRFÖR erbjuder jag den här processen till en bråkdel av vad jag normalt erbjuder. För att världen, de omkring dig och Du behöver mer av Ditt Bästa Du! Varje dag.

 

Och oroa dig inte – det finns ingen risk i att registrera dig idag för jag ger dig...

Den perfekta garantin

Du har förmodligen aldrig upplevt en så avancerad och effektiv process som denna.

Därför vill jag göra det så enkelt som möjligt för dig att gå med

Jag ger dig chansen att uppleva kraften i processen. Om det här inte känns som det BÄSTA programmet för personlig och professionell utveckling som du någonsin upplevt, be om dina pengar tillbaka inom 7 dagar (vilket betyder att du hinner ta dig igenom samtliga sex Core Sessions innan du bestämmer dig om du så vill) och få full återbetalning utan krångel*.

*OBS! Gäller endast vid kortbetalning via länken nedan (vid swishbetalning utgår EJ återbetalningsgaranti) OBS!

Vänta inte med att transformera ditt liv. Dina drömmar, din familj, din själ och samhället behöver att du presterar på dina högsta nivåer. Registrera dig nu!

Registrera dig idag genom att välja din betalningspreferens nedan.

Betalar du med kort via länken nedan kommer du att få en bekräftelse via e-mail och direkt tillgång till medlemsportalen och introduktionsaudion.

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM (audio only) så det spelar ingen roll vart du bor!

Det spelar heller ingen roll hur du "ser ut", för varken din eller min video är på. Varför inte min? För att det här inte handlar mig - det handlar om dig. Och jag vill att du ska rikta all din uppmärksamhet åt att reflektera och lyssna INÅT. Det öppnar också upp för dig att ta en promenad under tiden - om det är så du bäst reflekterar (kom ihåg att ta med dig anteckningsboken bara :)!)

Sessionerna SPELAS in så det gör inget om du missar någon live-session och dessutom får du då tillgång till coaching och träning i världsklass att gå tillbaka och lyssna på närhelst du behöver

Så registrera dig nu och starta din resa mot nästa nivå nu direkt genom introduktionsaudion och de sex grundläggande sessionerna du hittar på medlemsytan och sedan tillsammans med oss andra med start den 24 augusti 2020.

Hela programmet kommer med en 100% NÖJDHETS GARANTI.

Om du inte är nöjd med NÅGON del av programmet, av vilket skäl som helst, så meddela mig bara inom 7 dagar från ditt köp så får du full återbetalning – inga problem, ingen risk, inget krångel*.

*OBS! Gäller endast vid kortbetalning via länken nedan (vid swishbetalning utgår EJ återbetalningsgaranti). OBS!

Klicka nedan innan detta extraordinära erbjudandet är borta för alltid.

Första live Mastery-sessionen börjar 24 augusti 2020. OCH alla vårens sessioner har spelats in och finns tillgängliga så fort du registrerat dig så det är bara att hänga på!

Livesessionerna sker på Måndagar kl. 11.15-12.45 varannan vecka under tre månader med start 24/8 2020. 

Vill du hellre betala via SWISH* så tillkommer en administrationsavgift på 100kr och då swishar du bara 1 595kr till: 123 517 34 97 och skriver "coaching" och din korrekta MAILADRESS i meddelandet.

OCH - skicka ett mail till [email protected] och berätta att du swishat - för snabbare hantering!

*OBS! Vid betalning via swish utgår EJ någon ångerrätt. Och heller ingen återbetalning när du bjuder in fler OBS!

OBS2 - vid swishbetalning kan det ta upp till 72h innan du får tillgång till medlemsytan mm!

Betalar företaget?

Vid företagsfaktura/momskvitto gäller 1495kr EXKL moms. Skicka ett mail till [email protected] så löser vi det!

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM så det spelar ingen roll vart du bor!

 

100% Nöjdhets-, pengarna tillbaka-garanti.

Om det här inte är det BÄSTA personliga och professionella utvecklingsprogram du gått igenom i hela ditt liv, be bara om pengarna tillbaka inom 7 dagar från ditt köp*.

*OBS! Garantin gäller endast vid kortbetalning via länken ovan (vid swishbetalning utgår ingen återbetalningsgaranti). OBS!

 

Frågor?
Skicka ett mail till: [email protected]

Jag hoppas att vi reser mot Nästa Nivå tillsammans... DU är värd det. Och de omkring dig som förlitar sig på dig förtjänar det. Och Världen behöver det just nu...

Tills vi hörs, som alltid - Var ditt Bästa, Lyft upp Andra och gör Dina positiva Ringar på Vattnet... Idag!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.