Ditt UPPDRAG, skulle du välja att ta dig an det...

Är att på 12 tillfällen under 6 månader höja dina nivåer av klarhet, energi, mod, produktivitet och inflytande så att du når långsiktig framgång och att kunna bemästra verktygen för hur du varje dag kan känna dig fullt engagerad, glädjefylld och självsäker.

Låt oss vara ärliga och göra en betydande förändring.

Varje dag i våra liv kunde vara mer passionerade och meningsfulla – och du vet det.

Därmed inte sagt att du misslyckats. Du har uppnått riktigt bra saker.

Men ibland kommer Du i vägen för dig själv. Och du vet att det finns mer för dig i livet.

Du vet bara inte HUR du ska bryta igenom till nästa nivå. Du har fullt upp. Du blir distraherad. Du känner dig frustrerad och fast.

Men du har väntat länge nog för att lista ut hur du ska få ihop allt.

Du kan känna det – ditt liv behöver ditt bästa jag nu.

Det är hög tid att du lär dig nya strategier för att nå in i ditt hjärta och hjärna och får tag i nya nivåer av kraft och prestation.

Det är hög tid att få expertis i världsklass för hur du ska avancera ditt liv snabbare.

Din frustration kan ta slut idag och du kan ta ett beslut som transformerar ditt liv för alltid.

Hur mycket snabbare skulle du kunna aktivera din högsta prestation, nå dina mål, hitta verklig glädje och bli så framgångsrik som du alltid velat…

…om du hade en coach i världsklass som tog dig vid handen och visade dig vägen?

Vad skulle hända om du via denna coach hade direkt access till den process som har hjälpt många av världens mest framgångsrika människor?

Vad skulle hända om den coachen började jobba med DIG?

Vad skulle hända om hon gav dig samma strategier för att bemästra förändring och nå nästa nivå som genom samma process har getts till miljonärer, Fortune 50-VD:ar, Ophra, Usher, Olympier och många andra av världens mest glädjefyllda och högpresterande människor?

Är det inte på tiden att du hade tillgång till de hemligheter och bevisade strategier som används av de högst presterande människorna i varje område av livet.

Idag är dagen som Du Växlar Upp och får avancerad träning i världsklass inom personlig utveckling – som FUNGERAR

Du behöver inte gissa hur du ska nå nästa nivå i livet. Du har jobbat hårt nog och slitit tillräckligt. 

Det finns ett bättre sätt.

Du kan nå high performance FORTARE än du någonsin trodde möjligt.

High performance betyder att lyckas utöver standard norm, konsekvent över lång tid.

Det känns som om du lever ett extraordinärt liv som är bortom dina drömmar.

 

High performance känns som om du är Full av Liv och engagerad i nuet igen. Du känner ditt syfte, din Mening. Du genererar glädje, självförtroende och kärlek närhelst du vill. Du upplever äntligen den där framgången du alltid velat ha.

High performance känns som om de bästa dagarna i ditt liv plötsligt blivit normen.

Som om varje dag är passionerad, uppfyllande och meningsfull. Det är en helt ny nivå av livet. Och den kan bli din om du bestämmer dig för att du vill det just nu.

Certified High Performance Coaching™ är vägen till den nästa nivån I livet.

Du kommer att lära dig hur du bemästrar din psykologi, fysiologi, produktivitet och people skills så att du kan känna dig fullt närvarande och full av liv igen, hitta ditt högre syfte – ditt varför, känna dig mer glädjefylld, självsäker och uppfylld i varje område i livet.

Du behöver inte kämpa så mycket för att balansera ditt liv. Du behöver inte fortsätta slåss i underläge eller låta dina rädslor vinna. Det finns många bättre sätt att hantera livet och det här är HUR.

Det är hög tid att få tillgång till en annan nivå av varande och prestation i livet. Det det tid att nå high performance.

Du kan få det att hända IDAG genom att registrera dig för Karin Baljeu Djurbacks Certified High Performance Grupp Coaching.

Certified High Performance Coaching är avancerad träning och coaching inom personlig utveckling vars process är skapad av Brendon Burchard, världens ledande motivations- och high performance coach och en av de topp 100 mest följda offentliga människorna på Facebook.

Programmet består 12 stycken 1,5h-sessioner via telefon/zoom och bygger på en avancerad 12-veckors läroplan och coaching för personlig utveckling.

Programmet inkluderar också fördjupande uppföljning efter varje session i form av arbetsblad med fördjupande frågor samt ramverk, koncept och verktyg som du direkt kan använda i vardagen.

Slutligen – bevisade strategier för att bemästra din psykologi, hälsa, karriär och dina relationer.

Det här handlar inte om några mystiska eller terapeutiska sessioner.

Det här handlar om bevisade praktiska krafter, det handlar om att ge dig RIKTIGA verktyg, mindsets och vanor för att börja göra bestående förändring NU.

Det här är vetenskapligt uppbackade, hjärt-centrerade strategier och verktyg för att nå framgång i livet.

Karins mål är att hjälpa dig att bli av med dina rädslor, utmattning och frustration så att du kan leva ett mer glädjefyllt, kreativt, kärleksfullt och anmärkningsvärt liv.

Karin är en av bara 300 elitcoacher inom High Performance i världen, tränad och certifierad av Brendon Burchard som rankas som en av ”Top most influential in personal development & achievment” av Success Magazine.

Har du någonsin varit med om att någon med den kalibern tog dig vid handen och visade dig vägen till en högre nivå av excellens och meningsfullhet i livet?

 

Och nu coachar Karin DIG i sex fulla månader. Hon är redo att hjälpa! Beslutet är i dina händer. Registrera dig idag!

När du registrerar dig för Certified High Performance GRUPP Coaching™ så får du samma läroplan, koncept och verktyg som Brendon skulle ge till sina elitnivå-klienter såsom olympier, multimiljonärer och Fortune 50-VD:ar.

I detta program så får du:

THE CORE SESSIONS: 12 sessioner avancerad träning och coaching inom personlig utveckling.

VECKA #1 – Fokus, kontroll och vanor. Målet med den här sessionen är att utforska var du fokuserar din uppmärksamhet just nu, vilken nivå av ägarskap eller kontroll du känner just nu i livet och vilka vanor som hjälper dig att prestera på dina högsta nivåer och vilka som hindrar dig från att nå högre prestation.

VECKA #2 – Klarhet. Målet med den här sessionen är att förstå var du har styrkor och var du har gap i den mängd klarhet du känner i livet. Vi jobbar med att skapa en klar vision av ditt bästa jag. För att göra det så definierar vi vem du vill vara, hur du vill interagera med andra och vilka livsprinciper och rutiner som kommer göra dig framgångsrik. Det ger dig en omedelbar, beteendestyrd klarhet och avsiktlighet så att du rör dig framåt fortare.

VECKA #3 – Energi. I den här sessionen är vårt mål att förstå hur mycket energi du har varje dag och hur du kan förstärka det till högre nivåer så att du har den livskraft och uthållighet som du behöver för att nå dina mål och leva ett fulladdat liv. Vi strävar efter att hit sätt för dig att nå omedelbara förbättringar i den energi du känner och genererar dagligen.

VECKA #4 – Mod. Målet med den här sessionen är att diskutera var du har känt dig självsäker och modig i livet och i vilka situationer som du kanske håller tillbaka. Du kommer att få insikter och verktyg som hjälper dig att öka din självkänsla och självförtroende, beslutsamhet och momentum.

VECKA #5 – Produktivitet. Målet med den här sessionen är att se hur produktiv och effektiv du känner dig i livet och i karriären och att ge dig en uppsättning verktyg och koncept som hjälper dig att snabbt och lätt förbättra din produktivitet. Fokus är på att hjälpa dig att omedelbart bli mer effektiv och produktiv varje dag.

VECKA #6 – Inflytande. Målet med den här sessionen är att undersöka hur inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär. Du kommer att få några verktyg och lära dig koncept som kommer höja din nivå av handlingskraft och omedelbart hjälpa dig att bli mer inflytelserik i dina relationer och karriär.

VECKA #7 – Bemästra din psykologi. Nu, när vi är halvvägs genom programmet, så börjar vi att gå djupare in i de sex grundpelarna till high performance: din psykologi, fysiologi, produktivitet, övertalningsförmåga/people skills, närvaro och högre syfte/mening. Målet med den här sessionen är att utveckla ett fritt, medvetet styrt och positivt orienterat mindset. Med andra ord så kommer du att lära dig hur du skapar ett high performance mindset.

VECKA #8 – Bemästra din fysiologi. Målet med denna session är att kolla av ditt arbete med energi och fysiologi från session #3. Du kommer att få ännu mer verktyg för att hjälpa dig att aktivera din fysiologi på sätt som får dig att känna dig ännu starkare och mer full av liv som i sin tur hjälper dig att generera ännu mer energi.

VECKA #9 – Bemästra din Produktivitet. Målet med den här sessionen är att kolla tillbaka på hur produktiv du har varit sedan vi började arbeta ihop så att vi kan titta på de områden som gör att du kan bli ännu mer effektiv och ändamålsenlig. Vi tittar noggrant på hur du kan kapa bort distraktioner och på det sättet ytterligare höja din förmåga att nå dina mål.

VECKA #10 – Bemästra din övertalningsförmåga. I den här sessionen tittar vi på hur övertygande och inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär och fokuserar på områden där du kan vara än mer övertygande. Du kommer att lära dig verktyg som hjälper dig att höja din nivå av övertalningsförmåga så att du gör positiv påverkan.

VECKA #11 – Bemästra ditt Högre Syfte. Det här är din näst sista session i det här programmet. Här gör vi för första gången en djupdykning specifikt in i området Högre Syfte/Mening trots att detta område ligger till grund för mycket av det arbete vi har gjort tillsammans hittills. Den här sessionen fokuserar på att undersöka hur väl du har och fortfarande lever och leder på ett meningsfyllt sätt i linje med ditt högre syfte.

VECKA #12 – Åtagande till High Performance. I denna avslutande session för den här gången så dyker vi in i din prestation och definierar dina bästa områden för fortsatt åtagande och disciplin i att komma framåt. Det här är dina nästa steg för att fortsätta din resa mot att nå din nästa nivå och uppfylla ditt högre syfte/mening. High performers är dedikerade till livslång disciplin och bemästrande av de sex grundpelarna: psykologi, fysiologi, produktivitet, people skills och högre syfte.

OBS! Sessionerna spelas in och läggs upp på medlemsytan samma dag så skulle du missa något live-tillfälle så kan du enkelt komma ikapp. Dessutom så kommer du att ha tillgång till dessa inspelningar av träningen, så att du kan återvända till dem närhelst du behöver – resten av livet.

Ta chansen! Investera i en av världens mest avancerade processer för att öka din personliga utveckling och framgång i alla områden av livet…

…och du kan få det nu för bara 3 delbetalningar om 2500kr, eller spara 10% genom en betalning om 6 750kr

Och oroa dig inte – det finns ingen risk i att registrera dig idag för jag ger dig...

Den perfekta garantin

Du har förmodligen aldrig upplevt en så avancerad och effektiv process som denna.

Därför vill jag göra det så enkelt som möjligt för dig att gå med

Jag ger dig 3 tillfällen att uppleva kraften i processen. Om det här inte känns som det BÄSTA programmet för personlig och professionell utveckling som du någonsin upplevt, be om dina pengar tillbaka före starten av session #4 och få full återbetalning utan krångel.

 

Vänta inte med att transformera ditt liv. Dina drömmar, din familj, din själ och samhället behöver att du presterar på dina högsta nivåer. Registrera dig nu!

Registrera dig idag genom att klicka på din betalningspreferens nedan.

Du kommer att få en bekräftelse via e-mail och tillgång till din medlemsyta.

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM så det spelar ingen roll vart du bor!

Sessionerna spelas in så det gör inget om du missar något live-tillfälle!

Så registrera dig nu och starta din resa mot nästa nivå med första session 25 februari 2019.

Hela programmet kommer med en 100% NÖJDHETS GARANTI.

Om du inte är nöjd med NÅGON del av programmet, av vilket skäl som helst, så meddela mig bara före starten av session #4 så får du full återbetalning – inga problem, ingen risk, inget krångel.

Klicka nedan innan detta extraordinära erbjudandet är borta för alltid.

Första sessionen börjar 25 februari 2019. Platserna är begränsade så säkra din plats nu.

Gruppen har de 12 sessionerna på Måndagar kl. 11.30-13.00 ca varannan vecka under ca 6 månader.

Vill du ha en faktura istället så maila mig på [email protected] så löser vi det såklart! För betalning via faktura gäller 7500kr exkl. moms.

Sessionerna sker över TELEFON/ZOOM så det spelar ingen roll vart du bor!

100% Nöjdhets-, pengarna tillbaka-garanti.

Om det här inte är det BÄSTA personliga och professionella utvecklingsprogram du gått igenom i hela ditt liv, be bara om pengarna tillbaka innan starten av session #4.

Frågor?
Skicka ett mail till: [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.