Consulting for Profitable Change & Development

Förändringsledning, projektledning, interrimsuppdrag och exekutiv rådgivning inom ledarutveckling, kulturutveckling, grupputveckling, verksamhetsutveckling, processutveckling, affärsutveckling och strategiutveckling mm. 

Påbörja resan mot en högpresterande organisation.

Kontakta Karin för ett möte

"Karin visar stort mod och mycket kärlek i sitt ledarskap. Under sin tid som min ”högerhand” förändrade hon på mycket kort tid ledarskapskulturen genom att djärvt utmana oss på djupet av oss själva. Det skapade stor tillit i ledningsgruppen, vilket i sin tur skapade ett kreativt, innovativt klimat som gav ringar på vattnet i vårt eget ledarskap. Karin har hjälpt mig att utvecklas som chef och ledare. Hon utmanar mig att sätta ord på vem jag är och varför. Jag började som Arbetschef januari 2015. 2016 blev jag utsedd till Årets Byggchef och fick även rollen Regionchef. Min snabba personliga utveckling har jag till stor del Karin att tacka för. Varje samtal med Karin bidrar till att jag växer i mig själv och i mitt ledarskap."

Jens Andreasson
Årets Byggchef 2016

Karin Baljeu Djurback

Karin är en högpresterare ut i fingerspetsarna – hon är strategisk, modig och entusiastisk. Hon har hög etisk standard och agerar från sitt allra bästa. 

Karin har lång erfarenhet av bl.a.

  • Verksamhetsutveckling
  • Affärsutveckling
  • Processutveckling
  • Strategi- och affärsplanearbete
  • Projektledning
  • Förändringsledning
  • Grupp- och Ledarutveckling

De sista åren innan hon startade eget under namnet Ripples High Performance AB så agerade hon strategisk rådgivare och HR Business Partner till riks- och regionledning i ett stort svenskt byggbolag. Karin själv skulle kalla det för ”högerhand” eller ”wing man”.

Boka ett möte: [email protected], 0706-010330

Läs Karins CV

"Karin är mycket uppskattad av externa och interna kunder och kollegor för sin sociala kompetens, sitt strukturerade arbetssätt, driv och analytiska förmåga. Hon har en inlyssnande förmåga som är helt unik för att hjälpa sin omgivning bli medveten om sitt nuläge och önskade läge via hållbar motivation."

Johan Johansen
Marknadschef Partnering, Skanska Sverige AB

"Utöver att Karin, i sin roll som Utvecklingschef och min högerhand, alltid levererade väl över ställda krav i såväl kvalitet som i tid så var en tydlig styrka hos Karin att snabbt förstå sammanhang och ifrågasätta metod och lösningar för att nå avsedd effekt. Struktur och logik är också en tydlig styrka hos Karin som jag värderade mycket högt. Jag rekommenderar Karin när ni har uppgifter/utmaningar som kräver det extra i att på djupet förstå er verksamhet och framförallt människorna i verksamheten. Har ni behovet av en verklig förändring så har Karin kunskapen, energin och uthålligheten för få det att hända. Vidare så lovar jag att ni även kommer att få det roligt med Karin i er organisation. Detta tillsammans gör att jag inte skulle tveka till att återigen anställa/anlita Karin."

Erik Lundman
Divisionschef Anläggning, Svevia (2017)
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.