Certified High Performance Coaching ONLINE* Event

* Det här är en unik möjlighet att i din egen takt gå igenom världens högst rankade coachingprocess för personlig utveckling till en investering av mindre än 1% av motsvarande investering för individuell coaching genom samma process. Erbjudandet stänger vid midnatt 17/1 2021.

Registreringen stänger om

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Låt oss vara ärliga och göra en betydande förändring.

Varje dag i våra liv kunde vara mer passionerade och meningsfulla – och du vet det.

Därmed inte sagt att du misslyckats. Du har uppnått riktigt bra saker.

Men ibland kommer Du i vägen för dig själv. Och du vet att det finns mer för dig i livet.

Du vet bara inte HUR du ska bryta igenom till nästa nivå. Du har fullt upp. Du blir distraherad. Du känner dig frustrerad och fast.

Men du har väntat länge nog för att lista ut hur du ska få ihop allt.

Du kan känna det – ditt liv behöver ditt bästa jag nu.

Det är hög tid att du lär dig nya strategier för att nå in i ditt hjärta och hjärna och får tag i nya nivåer av kraft och prestation.

Det är hög tid att få expertis i världsklass för hur du ska avancera ditt liv snabbare.

Din frustration kan ta slut idag och du kan ta ett beslut som transformerar ditt liv för alltid.

Hur mycket snabbare skulle du kunna aktivera din högsta prestation, nå dina mål, hitta verklig glädje och bli så framgångsrik som du alltid velat…

…om du hade en coach i världsklass som tog dig vid handen och visade dig vägen?

Vad skulle hända om du via denna coach hade direkt access till den process som har hjälpt många av världens mest framgångsrika människor?

Vad skulle hända om den coachen började jobba med DIG?

Vad skulle hända om hon gav dig samma strategier för att bemästra förändring och nå nästa nivå som genom samma process har getts till miljonärer, Fortune 50-VD:ar, Ophra, Usher, Olympier och många andra av världens mest glädjefyllda och högpresterande människor?

Är det inte på tiden att du hade tillgång till de hemligheter och bevisade strategier som används av de högst presterande människorna i varje område av livet.

Idag är dagen som Du Växlar Upp och får avancerad träning i världsklass inom personlig utveckling – som FUNGERAR

Du behöver inte gissa hur du ska nå nästa nivå i livet. Du har jobbat hårt nog och slitit tillräckligt. 

Det finns ett bättre sätt.

Du kan nå high performance FORTARE än du någonsin trodde möjligt.

High performance betyder att lyckas utöver standard norm, konsekvent över lång tid.

Det känns som om du lever ett extraordinärt liv som är bortom dina drömmar.

 

High performance känns som om du är Full av Liv och engagerad i nuet igen. Du känner ditt syfte, din Mening. Du genererar glädje, självförtroende och kärlek närhelst du vill. Du upplever äntligen den där framgången du alltid velat ha.

High performance känns som om de bästa dagarna i ditt liv plötsligt blivit normen.

Som om varje dag är passionerad, uppfyllande och meningsfull. Det är en helt ny nivå av livet. Och den kan bli din om du bestämmer dig för att du vill det just nu.

Certified High Performance Coaching™ är vägen till den nästa nivån i livet.

Du kommer att lära dig hur du bemästrar din psykologi, fysiologi, produktivitet och people skills så att du kan känna dig fullt närvarande och full av liv igen, hitta ditt högre syfte – ditt varför, känna dig mer glädjefylld, självsäker och uppfylld i varje område i livet.

Du behöver inte kämpa så mycket för att balansera ditt liv. Du behöver inte fortsätta slåss i underläge eller låta dina rädslor vinna. Det finns många bättre sätt att hantera livet och det här är HUR.

Det är hög tid att få tillgång till en annan nivå av varande och prestation i livet. Det är hög tid att nå high performance.

Du kan få det att börja hända IDAG genom att registrera dig för Karin Djurback´s High Performance Coaching Group Event 2020.

Certified High Performance Coaching är avancerad träning och coaching inom personlig utveckling vars process är skapad av Brendon Burchard, världens ledande motivations- och high performance coach och en av de topp 100 mest följda offentliga människorna på Facebook.

Eventet består 6 stycken 1,5h-sessioner via telefon/zoom (och 6 inspelade sessions som bonus!) och bygger på en avancerad 6-moduls läroplan och coaching för personlig utveckling.

Programmet inkluderar också fördjupande uppföljning efter varje session i form av arbetsblad med fördjupande frågor samt ramverk, koncept och verktyg som du direkt kan använda i vardagen.

Dessutom inkluderas en exklusiv COMMUNITY för alla deltagare (inklusive Karin) som ger ytterligare momentum, support och social learning.

Slutligen – bevisade strategier för att bemästra din psykologi, hälsa, karriär och dina relationer.

Det här handlar inte om några mystiska eller terapeutiska sessioner.

Det här handlar om bevisade praktiska krafter, det handlar om att ge dig RIKTIGA verktyg, mindsets och vanor för att börja göra bestående förändring NU.

Det här är vetenskapligt uppbackade, hjärt-centrerade strategier och verktyg för att nå framgång i livet.

Mitt mål är att hjälpa dig att bli av med dina rädslor, utmattning och frustration så att du kan leva ett mer glädjefyllt, kreativt, kärleksfullt och anmärkningsvärt liv.

Jag är en av bara 800 elitcoacher inom High Performance i världen, tränad och certifierad av Brendon Burchard som rankas som en av ”Top most influential in personal development & achievment” av Success Magazine.

Har du någonsin varit med om att någon med den kalibern tog dig vid handen och visade dig vägen till en högre nivå av excellens och meningsfullhet i livet?

 

Och nu coachar jag DIG i tre, sex eller 12 månader. Jag är redo att hjälpa! Beslutet är i dina händer. Registrera dig idag!

När du registrerar dig till High Performance Coaching Group Event 2020 så får du samma läroplan, koncept och verktyg som Brendon skulle ge till sina elitnivå-klienter såsom olympier, multimiljonärer och Fortune 50-VD:ar.

Som en del i detta program så får du:

CERTIFIED HIGH PERFORMANCE COACHING: 12 sessioner avancerad träning och coaching inom personlig utveckling.

Session #1 – Fokus, kontroll och vanor. Målet med den här sessionen är att utforska var du fokuserar din uppmärksamhet just nu, vilken nivå av ägarskap eller kontroll du känner just nu i livet och vilka vanor som hjälper dig att prestera på dina högsta nivåer och vilka som hindrar dig från att nå högre prestation.

 

Session #2 – Klarhet. Målet med den här sessionen är att förstå var du har styrkor och var du har gap i den mängd klarhet du känner i livet. Vi jobbar med att skapa en klar vision av ditt bästa jag. För att göra det så definierar vi vem du vill vara, hur du vill interagera med andra och vilka livsprinciper och rutiner som kommer göra dig framgångsrik. Det ger dig en omedelbar, beteendestyrd klarhet och avsiktlighet så att du rör dig framåt fortare.

 

Session #3 – Energi. I den här sessionen är vårt mål att förstå hur mycket energi du har varje dag och hur du kan förstärka det till högre nivåer så att du har den livskraft och uthållighet som du behöver för att nå dina mål och leva ett fulladdat liv. Vi strävar efter att hit sätt för dig att nå omedelbara förbättringar i den energi du känner och genererar dagligen.

 

Session #4 – Mod. Målet med den här sessionen är att diskutera var du har känt dig självsäker och modig i livet och i vilka situationer som du kanske håller tillbaka. Du kommer att få insikter och verktyg som hjälper dig att öka din självkänsla och självförtroende, beslutsamhet och momentum.

 

Session #5 – Produktivitet. Målet med den här sessionen är att se hur produktiv och effektiv du känner dig i livet och i karriären och att ge dig en uppsättning verktyg och koncept som hjälper dig att snabbt och lätt förbättra din produktivitet. Fokus är på att hjälpa dig att omedelbart bli mer effektiv och produktiv varje dag.

 

Session #6 – Inflytande. Målet med den här sessionen är att undersöka hur inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär. Du kommer att få några verktyg och lära dig koncept som kommer höja din nivå av handlingskraft och omedelbart hjälpa dig att bli mer inflytelserik i dina relationer och karriär.

 

SESSION #7 – Bemästra din psykologi. Nu, när vi är halvvägs genom programmet, så börjar vi att gå djupare in i de sex grundpelarna till high performance: din psykologi, fysiologi, produktivitet, övertalningsförmåga/people skills, närvaro och högre syfte/mening. Målet med den här sessionen är att utveckla ett fritt, medvetet styrt och positivt orienterat mindset. Med andra ord så kommer du att lära dig hur du skapar ett high performance mindset.

  

SESSION #8 – Bemästra din fysiologi. Målet med denna session är att kolla av ditt arbete med energi och fysiologi från session #3. Du kommer att få ännu mer verktyg för att hjälpa dig att aktivera din fysiologi på sätt som får dig att känna dig ännu starkare och mer full av liv som i sin tur hjälper dig att generera ännu mer energi.

 

SESSION #9 – Bemästra din Produktivitet. Målet med den här sessionen är att kolla tillbaka på hur produktiv du har varit sedan vi började arbeta ihop så att vi kan titta på de områden som gör att du kan bli ännu mer effektiv och ändamålsenlig. Vi tittar noggrant på hur du kan kapa bort distraktioner och på det sättet ytterligare höja din förmåga att nå dina mål.

 

SESSION #10 – Bemästra din övertalningsförmåga. I den här sessionen tittar vi på hur övertygande och inflytelserik du har känt dig i dina relationer och karriär och fokuserar på områden där du kan vara än mer övertygande. Du kommer att lära dig verktyg som hjälper dig att höja din nivå av övertalningsförmåga så att du gör positiv påverkan.

 

SESSION #11 – Bemästra ditt Högre Syfte. Det här är din näst sista session i det här programmet. Här gör vi för första gången en djupdykning specifikt in i området Högre Syfte/Mening trots att detta område ligger till grund för mycket av det arbete vi har gjort tillsammans hittills. Den här sessionen fokuserar på att undersöka hur väl du har och fortfarande lever och leder på ett meningsfyllt sätt i linje med ditt högre syfte.

 

SESSION #12 – Åtagande till High Performance. I denna avslutande session för den här gången så dyker vi in i din prestation och definierar dina bästa områden för fortsatt åtagande och disciplin i att komma framåt. Det här är dina nästa steg för att fortsätta din resa mot att nå din nästa nivå och uppfylla ditt högre syfte/mening. High performers är dedikerade till livslång disciplin och bemästrande av de sex grundpelarna: psykologi, fysiologi, produktivitet, people skills och högre syfte.

 

OBS! Lejonparten av sessionerna är inspelade och finns tillgängliga i kursportalen direkt du anmäler dig. Kvarvarande sessioner spelas också in och läggs upp på kursportalen.

Dessutom så kommer du att ha möjlighet att ladda ner dessa inspelningar av träningen, så att du kan återvända till dem närhelst du behöver – resten av livet. (Social learning-delen av live-sessionerna spelas INTE in, dvs den del där du eller andra deltagare delar insikter/coachas.)

OCH! Du får tillgång till en exklusiv Facebookgrupp där medlemmarna kontinuerligt lyfter, peppar och tar sig själva och varandra mot en ännu bättre framtid.

Du har redan börjat din investering i dig själv genom att läsa det här brevet, och vet du redan nu att High Performance Eventet är för dig – vänta inte med att registrera dig! Det lönar sig snabbare än du trodde möjligt.

Och om du inte är säker på att det är för dig - registrera dig ändå! För det är helt riskfritt eftersom du kan avboka inom 7 dagar och få FULL ÅTERBETALNING utan krångel*.

 

Ta chansen! Investera i en av världens mest avancerade processer för att öka din personliga utveckling och framgång i alla områden av livet…

…och du kan få det nu för bara 495 kr (12h coaching, 12h fördjupande egetarbete, ovärderlig stöttning och support genom den Community ni själva skapar.) 

495 kr för tre månader, ett halvårs eller ett års coaching och personlig utveckling i världsklass! (beror på hur tätt du väljer att ta de 12 sessionerna)

Varför så lite? Kan det då verkligen vara världsklass?
JA det kan det. Det här är SAMMA process som Brendon Burchard tar 250 000 Dollar för att gå igenom för sina High End Clients. SÅ kraftfull är den här processen.

Och det är precis den KRAFTEN som jag vill rippla ut i världen just nu. I dessa osäkra och omskakande tider vi lever i just nu i coronakrisen. DÄRFÖR erbjuder jag den här processen till en bråkdel av vad jag normalt erbjuder. För att världen, de omkring dig och Du behöver mer av Ditt Bästa Du! Varje dag.

 

Och oroa dig inte – det finns ingen risk i att registrera dig för jag ger dig...

Den perfekta garantin

Du har förmodligen aldrig upplevt en så avancerad och effektiv process som denna.

Därför vill jag göra det så enkelt som möjligt för dig att gå med

Jag ger dig chansen att uppleva kraften i processen. Om det här inte känns som det BÄSTA programmet för personlig och professionell utveckling som du någonsin upplevt, be om dina pengar tillbaka inom 7 dagar och få full återbetalning utan krångel.

Vänta inte med att transformera ditt liv. Dina drömmar, din familj, din själ och samhället behöver att du presterar på dina högsta nivåer. Registrera dig nu!

Registrera dig idag genom att klicka på registreringsknappen nedan och betala.

När du registrerar dig kommer du att få en bekräftelse via e-mail och direkt tillgång till medlemsportalen.

Sessionerna är inspelade och kvarvarande live-session (session #12) sker över TELEFON/ZOOM (audio only) så det spelar ingen roll vart du bor!

Kvarvarande livesession SPELAS också in så det gör inget om du inte är med live.

Detta ONLINE-upplägg ger dig tillgång till coaching och träning i världsklass att gå tillbaka och lyssna på närhelst du behöver (om du LADDAR NER sessionerna till din dator före 1/4 2021).

Så registrera dig nu och starta din resa mot nästa nivå nu direkt! 

 

Klicka nedan innan detta extraordinära erbjudandet är borta för alltid (erbjudandet upphör vid midnatt 17/1 2021).

Kvarvarande Livesession (session #12) sker på måndag 18/1 2021 kl. 11.15-12.45.
(Obs! Du behöver INTE vara med på denna om du inte vill, utan kan lugnt ta alla sessionerna i ordning och lyssna på inspelningen när du kommit till nr 12!)

 

Har du frågor eller vill betala via företagsfaktura (då gäller 495kr ex. moms) - skicka bara ett mail till [email protected] senast 17/1 så löser vi det!

Jag hoppas att vi reser mot Nästa Nivå tillsammans... DU är värd det. Och de omkring dig som förlitar sig på dig förtjänar det. Och Världen behöver det just nu...

Tills vi hörs, som alltid - Var ditt Bästa, Lyft upp Andra och gör Dina positiva Ringar på Vattnet... Idag!

Registreringen stänger om

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.